Returnari produse

Pentru a garanta satisfacția clienților, oferim returnări gratuite pentru produsele care, din anumite motive, nu au respectat așteptările clienților noștri.

Puteți crea o solicitare de returnare chiar din contul dvs. de client.


Pasii returnarii produselor

1. Împachetați toate articolele din ambalajul original. Elementele cumpărate ca seturi trebuie returnate în seturi.


2. Trimiteti o copie a comenzii, precum si informatiile de returnare a banilor (contul bancar si posesorul contului) prin email la comenzi@moadeco.ro.


3 Trimiteti coletul la adresa: Pitesti, Jud. Arges, Str. Calea Bucuresti, nr 31

5 După ce ați trimis coletul, vă rugăm să ne informați despre aceasta prin trimiterea unui e-mail la comenzi@moadeco.ro

Conditii de returnare sau schimbare a produselor

Clienții au dreptul să restituie elementele achiziționate fără a defini motivul în termen de 30 (treizeci) zile calendaristice de la primirea acestor articole de la vânzător sau reprezentanții vânzătorului. Elementele pot fi returnate dacă se păstrează proprietățile consumatorilor, etichetele fabricii și condiția de vânzare.


Pentru a returna elementele, clienții trebuie să trimită copia dovezii de cumpărare și să completeze formularul de solicitare de returnare.


Reguli privind returnarea și schimbul de articole cu defectele descoperite:


Clienții au dreptul să notifice vânzătorului orice defecțiuni descoperite și să solicite remedierea acestora în termen de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea articolelor de la vânzător sau reprezentanții vânzătorului. Singura excepție sunt defectele cauzate de manipularea necorespunzătoare a elementelor de către client.


Clienții au dreptul să refuze să ia articole și să solicite restituirea banilor. În acest caz, elementele trebuie returnate vânzătorului, iar proprietățile consumatorilor, etichetele fabricii și condiția de vânzare sunt păstrate.


Pentru a returna elementele, trebuie să trimiteți copia dovezii de cumpărare și să completați formularul de solicitare de returnare.

Politica noastră de returnare și rambursare este descrisă mai sus. Conform legii, magazinele au obligația legală de a posta politica de rambursare. Dacă un magazin nu publică nicio politică de returnare, legea cere magazinului să accepte returnări în termen de 30 de zile de la cumpărare.